Sdr. Felding

Sdr. Felding

Sdr. Felding, hvor man passerer den gamle jernbanebro og broen ved Herning-Varde landevejen. På venstre bred, ca. 100 m efter broen, finder man en meget fin camping- og hytteby. For kanoer til hjemtransport afsluttes turen her. For teltovernatning skal påregnes et mindre gebyr. Ønsker man at leje hytte, kontakt F24 servicestation, Sdr. Felding, tlf. 22 41 20 61. Toilet og affaldssække findes.

Adressen er: Søndergade 7, 7280 Sdr. Felding.

På rastepladsen findes en dejlig shelterplads bestående af tre shelters.

Pladsen er opført af Herning Kommune og indgår i kommunens store net af shelters. To af de tre shelters kan bookes via kommunens hjemmeside, så man dermed kan sikre sig overnatning på kanoturen. Den sidste af de tre shelters fungere efter “først til mølle”-princippet.

På rastepladserne ved Skjern Å Bro og Skarrild findes ligeledes shelterpladser som frit kan bookes og anvendes. I den forbindelse opfordrer vi til, at holde en god orden på pladserne og efterlade dem i god stand, så de kan holde i mange år.

Via det understående link, kan du se et kort over de mange shelters i Herning kommune og, booke den shelter i ønsker at overnatte i. https://natur.herning.dk/kort/kort-over-shelters

Send forespørgsel

Send en forespørgsel og book din tur her. Booking er kun gældende efter bekræftelse.

Ring til os på telefon (+45) 75 73 60 01, eller send en mail til info@sk-kano.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.