Brande Camping/Cafeteria

Et forslag til at raste eller overnatte, eller mulighed for proviantering. Ved ophold på pladsen over 20 min. kræves 10 kr. pr. person. Husk, at indskrivning foregår i kiosken. Lejrpas er
nødvendig, evt. nødpas kan købes. Mulighed for leje af værelse og campingvogn. Herningvej 107, 7330 Brande, tlf. 97 18 10 49.

Se mere på www.brandecamping.dk.

Om Brande campingplads

Brande Campingplads i Midtjylland er omgivet af smuk natur lige op til Skjern Å og her er plads til telte, campingvogne, hytter og luksushytter. Foruden at have rigtig gode læforhold og gode sanitære forhold, råder pladsen over opholdsrum, TV-stue, hyggeligt cafeteria og en lille butik. Vi har mange gode faciliteter, og der er er noget for enhver smag.

Campinghytter

Der findes 2- og 4 personers campinghytter på campingpladsen og alle er velindrettede med fuld service.

Cafeteriet

I cafeteriet findes der flere forskellige lækre menuer. Der tilbydes mad ud fra huset, og der kan også arrangeres fester og selskaber, hvor der er plads til 70 personer. Læs mere her.

For børn og barnlige sjæle

Der forefindes legeplads med hoppeborg som er populære for alle legebørn, ligesom der også findes en dejlig swimmingpool, der kan benyttes af store som små. Med store græsarealer og områdets mange aktivitetsmuligheder er pladsen det helt rigtige sted for familien. For de eventyrlystne giver Skjern Å desuden optimale forhold for kanosejlads.

Plads til ro og fordybelse

Er du mere til afslapning er der også masser af plads til det hos Brande Camping. Uanset om du ønsker at nyde den hyggelige atmosfære fra terrassen eller en lang gåtur i den smukke natur, så er der rig mulighed for ro og fordybelse. Mange af gæsterne nyder også godt af put and take fiskesøen eller en kanotur på de roligere dele af Skjern Å.

Faciliteter på Brande Campingplads

Brande Camping tilbyder bl.a.: